Autowassen met korting
De waspas is een makkelijk betaalmiddel waarmee u met korting kunt wassen. Iedere keer dat u de waspas opwaardeert wordt u door ons beloond met een bonus. Hoe hoger het bedrag is dat u opwaardeert, hoe hoger de bonus is die u krijgt.

 
De waspas is verkrijgbaar bij onze medewerkers in de shop

Voordelen van de Carwash Waspas:
U kunt gemakkelijk betalen met het tegoed op uw waspas. Uw bonus wordt na opwaarderen direct bij uw tegoed bijgeboekt en u heeft geen contant geld meer nodig!

 

25 euro cadeau!
Als nieuwe klant bij Carwash Autoboulevard, (de auto wasserette uit Alphen aan den rijn) krijgt u bij de eerste opwaardering van € 50,00 zomaar € 25,00 cadeau! De daarop volgende opwaarderingen gaan als volgt:

waspas


Autowasserette Alphen aan den Rijn:
Met de waspas van Carwash Alphen aan den Rijn kunt u dus met korting uw auto laten wassen. Autowasserette Alphen aan den Rijn, de auto wasstraat met ruime openingstijden en wasboxen die 24 uur per dag geopend zijn.

U treft onze autowasserette aan op de autoboulevard in Alphen aan den Rijn (vlakbij tuincentrum de Bosrand). Onze wasstraat staat bekend om het perfecte resultaat, wist u dat wij de meeste auto's van Alphen aan den Rijn wassen?