Poetsen

Afhankelijk van de mate van vervuiling en de grootte van de auto zijn de

onderstaande prijzen vanaf exclusief btw prijzen.

Om niet voor een verrassing komen te staan spreken wij altijd een prijs met u af.

Professioneel auto poetsen

Als enige wasstraat in Alphen aan den Rijn is er niet alleen de mogelijkheid om uw auto te laten wassen maar ook uw auto professioneel te laten poetsen. U kunt uw auto brengen voor een eenvoudige- maar ook een zeer uitgebreide poetsbeurt, dus tegen elk budget kunt u bij ons terecht.

Kom eens bij ons langs voor onze zeer scherpe poetstarieven, of vraag  hier uw prijs aan.

Interieur reinigen
Muffe lucht in uw auto? U kunt het interieur van uw auto bij ons laten reinigen. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs bij onze wasstraat in Alphen aan den Rijn.

Auto polijsten
De lak van uw auto dof? Met onze professionele poetsapparatuur zorgen wij dat uw auto er weer uitziet als nieuw.

Cabriodak laten behandelen

X40 Coatinium
Bij Carwash Autoboulevard kunt u gewoon door de wasstraat met uw cabrio dak. Bij het meest uitgebreide wasprogramma maken wij gebruik van X40 Coatinium wat zeer geschikt is voor de nieuwe generatie autolakken en voor cabriokappen!

Impregneren
Het impregneren van uw  dak is erg belangrijk voor het behoud van uw cabrio dak. Het dak impregneermiddel maakt niet alleen uw dak waterdicht maar zorgt er ook voor dat uw dak nagenoeg niet wordt aangetast door UV licht en door vuil. Door uw dak waterdicht te maken met een cabrio dak impregneermiddel voorkomt u problemen en zal uw dak langer meegaan.

Het impregneren van uw cabrio dak kent de volgende voordelen:

  • Maakt uw dak waterdicht
  • Maakt uw dak vuilafstotend (vogelpoep, spinnenvlekken, regenstrepen, etc.)
  • Maakt uw dak minder gevoelig door aantasting en verkleuring door Uv-licht
  • Maakt uw dak minder gevoelig voor groene aanslag algen en schimmels inclusief weervlekken
  • Makkelijker reinigen / verwijderen van vogelpoep, spinnenvlekken, regenstrepen, etc.
  • Uw dak gaat langer mee.

Voor € 75,00 excl. btw impregneren wij uw dak!

Uitdeuken zonder spuiten

De enige wasstraat in Alphen aan den Rijn en omgeving waarop u op vaste dagen in de maand, kleine deukjes uit uw auto kunt laten halen. Uitdeuken zonder spuiten ofwel restylen is steeds populairder geworden in de autobranche.

Parkeerdeukjes
Restylen is een techniek, waarbij met speciaal gereedschap, de deuk er als het ware uit ‘gemasseerd’ wordt. In principe komen alle deuken, waarbij geen lakbeschadiging wordt geconstateerd, in aanmerking voor uitdeuken zonder spuiten.

Hieronder valt natuurlijk de klassieke gebruiksschade: de parkeerdeukjes, maar ook de deuk van een flinke kastanje, een golfballetje of een voetbal. Verder zijn vandalisme- en diefstaldeuken in de meeste gevallen perfect te herstellen.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten
Uitdeuken zonder spuiten is aantrekkelijk voor uw portemonnee! Meestal ligt de prijs onder de grens van uw eigen risico waardoor er geen invloed op uw no-claimkorting zal zijn. Omdat er niet gespoten wordt, blijft de originele fabriekslak intact. U zult dus geen kleurverschil zien, wat dus weer positief is voor de inruilwaarde.

De reparatie geschiedt meestal binnen enkele uren. Kom langs voor het maken van een afspraak of bel 0172-515705.

Prijzen

 Poetsprijzen:

Excl. btwIncl. btw
 Business Deal€ 57,50€ 69,58
 Buitenkant Poetsen€ 150,00€ 181,50
 Binnen & Buitenkant Poetsen€ 200,00€ 242,00
 Waxoyl Behandeling€ 250,00€ 302,50

Behalve de genoemde behandelingen zijn er nog veel meer behandelingen om uw auto weer schoon en fris te krijgen. Denk aan geurbehandelingen, bekleding reinigen, leder reinigen, cabriokap impregneren etc. Voor meer informatie bel naar 0172-515705 of kom langs voor vrijblijvend advies.

Business deal