Uitdeuken zonder spuiten

BIJ CARWASH AUTOBOULEVARD.

Uniek en als enige wasstraat in Alphen aan den Rijn en omgeving is dat u op vaste dagen in de maand, kleine deukjes uit uw auto kunt laten halen. Uitdeuken zonder spuiten ofwel restylen is steeds populairder geworden in de autobranche.

Parkeerdeukjes
Restylen is een techniek, waarbij met speciaal gereedschap, de deuk er als het ware uit ‘gemasseerd’ wordt. In principe komen alle deuken, waarbij geen lakbeschadiging wordt geconstateerd, in aanmerking voor uitdeuken zonder spuiten.

De methode is uiterst milieuvriendelijk en goedkoper dan de conventionele methode.

Hieronder valt natuurlijk de klassieke gebruiksschade: de parkeerdeukjes, maar ook de deuk van een flinke kastanje, een golfballetje of een voetbal. Verder zijn vandalisme- en diefstaldeuken in de meeste gevallen perfect te herstellen.

De voordelen van uitdeuken zonder spuiten
Uitdeuken zonder spuiten is aantrekkelijk voor uw portemonnee! Meestal ligt de prijs onder de grens van uw eigen risico waardoor er geen invloed op uw no-claimkorting zal zijn. Omdat er niet gespoten wordt, blijft de originele fabriekslak intact. U zult dus geen kleurverschil zien, wat dus weer positief is voor de inruilwaarde.

De reparatie geschiedt meestal binnen enkele uren. U kunt dus weer snel over uw auto beschikken.

Nu bij Carwash Autoboulevard
Laat nu uw kleine beschadigingen snel, goedkoop en vakkundig repareren! Kom langs voor het maken van een afspraak of bel 0172-515705.